Bir Unbiased Görünüm Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın takkadak tahliyeye imkân veren yangın kapısı, sair zamanlarda da emniyetli kilitleme sistemi ile korunmaktadır.

Yangın kapısı; âdemoğlu sağlığını koruyup yangın ve kötü doğal gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanoğluın kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, kapının kullanılacağı yere bakarak bileğemekebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Kanatlardan biri sabit tutulabilir, acil durumda bir pim mekanizması ile kolayca açılması sağlanabilir.

Yangın yahut müstacel vaziyet vakalarında binalardaki insanoğluın kolayca boşaltma edilmesi sinein Yangın Kapısı kullanılmaktadır.

Sandık üzerindeki fitil yuvasına münasip güçlü nitelikli ısıyla genleabat yangın fitili kullanılmaktadır.

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz tarafından belirlenen dokumadaki Yangın Bapları en faik kalite ve en usturuplu paha politikamıza yakışır olacak şekilde üretilir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mahir ekibimiz aracılığıyla üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin süksesı ile sair Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından faik kalite, peklik, %100 projeye mutabakat ve oranlı eder politikamız ile ayrışmaktayız.

FEZA Tertibat Odası Yangın Bapsı: Yöntem odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının katı teselsül otomasyon sistemlerine oranlı aksesuarlarla donatılmıştır. Cümle odası yangın kapıları camlı mümkün.

Yangın baplarının kullanıldığı ikametgâh ve iş yerlerinde 50 kişiden bir tomar kişioğlu evetşıyor ise yangın bapsı gidiş tarafüne sağlıklı açılacak şekilde ayarlamaktadır.

Bu tür yangın merdiveninin baz özelliği kompakt ve yerden kullanım sağlayan dizaynıdır. Kullanılmadığında merdiven mazbut bir şekilde yoldan uzakta saklanır ve bu da onu sınırlı alana malik binalar yahut estetik esefların bir faktör başüstüneğu binalar muhtevain reva hale getirir.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni bapsı da makul standartlara nazaran üretilmek zorundadır. 

Yangın kapıları yangın merdivenlerinin farklı katlarına yerleştirildiğinden istenmeyen methallere karşı bir güvenlik açığı olarak da görülebilir. Her ne kadar yangın esnasında yaşam kurtarıcı olabilseler de çalma girizgâhimleri dâhilin muhataralı olabilirler.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve gestaltnıza %100 mutabakat katkısızlayacak Yangın Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle malik cereyan etmek; dayanıklı, estetik baplara en munis fiyatlarla ehil yetişmek bağırsakin İletişim irtibatsına tıklayarak personellerimizden Yangın Kapısı entelekt fen alabilirsiniz.

Report this wiki page